Fun World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fun World

Image
Shot at 2007-08-17

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

murat boz resimleri ve biyografi

3 posters

murat bozu ne kadar iyi tanıyorsun????
1.çok fazla
murat boz resimleri ve biyografi Vote_lcap0%murat boz resimleri ve biyografi Vote_rcap
 0% [ 0 ]
2.çok
murat boz resimleri ve biyografi Vote_lcap0%murat boz resimleri ve biyografi Vote_rcap
 0% [ 0 ]
3.iyi
 0% [ 0 ]
4.kötü
murat boz resimleri ve biyografi Vote_lcap100%murat boz resimleri ve biyografi Vote_rcap
 100% [ 1 ]
5.o kim?
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 1

YazarMesaj
Sweet_Lady
Forum polisi
Forum polisi
Sweet_Lady

murat boz resimleri ve biyografi Empty
MesajKonu: murat boz resimleri ve biyografi   murat boz resimleri ve biyografi EmptySalı Ağus. 07, 2007 2:47 pm

Murat Boz kimdir, Murat Boz biyografi
07.03.1980 yılında Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde dünyaya geldim. İlk ve ortaokul öğrenimimi yine burada tamamladıktan sonra 1995-96 eğitim öğretim yılında İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi özel yetenek sınavını kazanarak eğitimime İstanbul'da devam etmeye başladım.

Bu dönem içerisinde ****** Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey’de müzikal konserlerde vokal olarak yer aldım. 1998’de Milliyet gazetesi liseler arası müzik ve halk oyunları yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birinciliği kazandım. 1999 yılında Bilgi Üniversitesi jazz vocal bölümüne burslu olarak girdim.

Eğitimime 2003 yılında girdiğim İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler bölümünde devam etmekteyim. Şarkı söylemeyi, spor yapmayı yüzmeyi ve hayvanları çok severim..

Sahne performanslarında ve albümlerinde çalıştıgım kişiler; Shakira, Tarkan Tevetoğlu, Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Zeynep Dizdar, Zeynep Mansur, Grup Hepsi, Grup Rapsodi, Grup Popcorn...

Seslendirdiğim reklam müzikleri; Mc donalds, İstikbal, Kola Turka
FuNnyG!rL
Admin
Admin
FuNnyG!rL

MesajKonu: Geri: murat boz resimleri ve biyografi   murat boz resimleri ve biyografi EmptyPaz Eyl. 09, 2007 3:27 pm

fiziği çok iyi ama tanımıorm pop fln dnlemiorm çünküSmile
?_Fırtına_?
Admin
Admin
?_Fırtına_?

MesajKonu: Geri: murat boz resimleri ve biyografi   murat boz resimleri ve biyografi EmptyÇarş. Eyl. 12, 2007 6:47 pm

artist bi tip yaaaaa resmde koiim poza bak ya artmurat boz resimleri ve biyografi 01a1hg2
ist hiç sevmiom
FuNnyG!rL
Admin
Admin
FuNnyG!rL

MesajKonu: Geri: murat boz resimleri ve biyografi   murat boz resimleri ve biyografi EmptyCuma Eyl. 14, 2007 8:21 pm

olsn snçta kız konu açmış saygı duymak gerek:=):

murat boz resimleri ve biyografi
1 sayfadaki 1 sayfası